Accu’s

Accupakket voor zonnepanelen

Er bestaat ook de mogelijkheid om een accupakket (Thuisaccu, Thuisbatterij) te laten installeren voor uw zonnepanelen. Door de overdag opgewekte stroom op te slaan in een accu, kunt u ’s avonds daadwerkelijk profiteren van uw eigen opgewekte energie. Hierdoor heeft u in feite geen energieleverancier meer nodig voor uw stroombehoefte. Helaas is het in de winter niet altijd mogelijk om de hele dag door te genieten van uw eigen opgewekte stroom. In deze periode wekken zonnepanelen namelijk onvoldoende energie op om de accu volledig op te laden, wat betekent dat u ’s avonds mogelijk een aanvulling van het elektriciteitsnet nodig hebt (rekening houdend met een normaal huishouden met voldoende panelen voor eigen gebruik). Uiteraard is het wel mogelijk om extra veel panelen of accu’s (veel overcapaciteit) te nemen waardoor u dit wel kunt. 

 

Aangezien de salderingsregeling bijna zeker wordt aangepast in 2027, is het financieel zeker aantrekkelijk om een accupakket in uw huis te hebben. U kunt ook hiervoor natuurlijk altijd een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen. De meeste omvormers zijn ook al klaar voor thuisbatterijen! Mocht de salderingsregeling worden aangepast, dan is de verwachting dat er direct extra subsidie op de thuisbatterijen komt! Subsidie op accu’s lijkt er sowieso aan te komen. Ook worden de accu’s steeds goedkoper!

Thuisaccu City Green

Bij City Green bieden wij niet alleen hoogwaardige accupakketten voor thuis, maar zorgen we ook voor een professionele installatie bij u thuis. Met onze accupakketten kunt u moeiteloos uw eigen opgewekte stroom opslaan in lithium-ion batterijen en gebruiken wanneer u dat nodig heeft. Neem de controle over uw energieverbruik en verminder uw afhankelijkheid van het elektriciteitsnet. Bij City Green geloven we in eerlijkheid en transparantie, daarom bieden wij vrijblijvend advies op maat. Ons team van experts staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij het kiezen van de juiste thuisbatterijoplossing voor uw zonnepanelen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de voordelen van een thuisbatterij voor uw duurzame energiebehoeften.

Thuisbatterijen (thuisaccu’s) voor zonnepanelen zijn een innovatieve oplossing om de opgewekte zonne-energie efficiënt te benutten. Deze batterijen slaan overtollige energie op die gedurende de dag wordt geproduceerd en stellen u in staat om ’s avonds of op bewolkte dagen zelfvoorzienend te zijn. Met een thuisbatterij vermindert u uw afhankelijkheid van het elektriciteitsnet, verlaagt u uw energierekening en draagt u bij aan een duurzamere levensstijl. Zo kunt u optimaal profiteren van de voordelen van zonne-energie, zowel overdag als ’s nachts.

 

Accu’s en thuisbatterijen in Coevorden, Accupakket voor zonnepanelen in Emmen:

Woont u in de omgeving van Ter Apel, Stadskanaal, Emmen, Coevorden, Schoonebeek, Gees, Aalden, Hardenberg, Sleen, Nieuw-Amsterdam, Erm, Klazienaveen, Dalen, Hoogeveen, Geesbrug, Bedum, Kropswolde, Holsloot, De Krim, Slagharen, Dwingeloo, Witteveen, Dalerpeel, Leek, Oldenzaal, Steenwijksmoer, Achterste Erm, Meppen, Dedemsvaart of een andere plaats in Groningen, Utrecht, Zuid-Holland, Noord-Holland, Overijssel, Friesland of Drenthe dan komen wij graag even bij u langs voor vrijblijvend advies. Zo kunnen we de situatie bij u thuis beschouwen en vervolgens met een passend advies komen! Ook wanneer u in een ander deel van Nederland woont, kunnen we u zeker bedienen!

Met de salderingsregeling kunt u op dit moment nog optimaal profiteren van de stroom die uw zonnepanelen opwekken. Het werkt als volgt: wanneer u meer stroom produceert dan u verbruikt, wordt het overschot terug geleverd aan uw energieleverancier. Aan het einde van het jaar wordt dit overschot verrekend met de stroom die u heeft afgenomen van de energieleverancier. Lees HIER meer over zonnepanelen en de mogelijkheden. De Salderingswetgeving is op dit moment nog van kracht. In de eerste kamer is de verandering van deze wet afgekeurd. De Salderingsregeling zal dus nog blijven bestaan!

Helaas lopen we in Nederland wat achter als het gaat om financiële ondersteuning voor thuisbatterijen. Op dit moment is er voor particulieren nog geen directe subsidie voor thuisaccu’s beschikbaar. Maar er is hoop! Er klinken in de politiek steeds meer geluiden om thuisbatterijen landelijk te subsidiëren.

Wilt u zelf ook een mooie installatie bij u thuis? Of wilt u meer informatie over de thuisbatterijen, klik HIER om contact met ons op te nemen.