Welk type zonnepaneel?

Zonnepanelen

Welk type zonnepaneel past het best bij uw situatie? Er zijn veel verschillende soorten zonnepanelen. Niet alleen qua vermogen of kleur, maar ook qua merk zijn er grote verschillen. De meeste mensen kiezen voor zwarte zonnepanelen met een zwarte rand! Wij kunnen u hier natuurlijk in adviseren! Zonnepanelen Emmen, zonnepanelen Coevorden, zonnepanelen Drenthe? We werken door heel Nederland!

Zonnepanelen Emmen Zonnepanelen Coevorden, Zonnepanelen Drenthe

Wilt u weten hoe een zonnepaneel eigenlijk werkt? Bent u op zoek naar een professionele installatie van zonnepanelen? Bij ons bent u aan het juiste adres! We bieden maatwerkoplossingen op basis van uw jaarlijkse energieverbruik in combinatie met de specifieke situatie bij u thuis. De optimale installatie hangt af van verschillende factoren. Een gunstige locatie van uw huis kan betekenen dat u minder panelen nodig heeft om voldoende elektriciteit op te wekken. Een schuin dak op het zuiden, vrij van schaduw, vangt de meeste zonnestralen op en levert dus de hoogste opbrengst. Maar ook daken op het oosten en westen zijn zeer geschikt! Met een oost-west opstelling verspreidt u de energieopbrengst over de hele dag. Natuurlijk zijn er ook mogelijkheden voor zonnepanelen op de grond! Neem vandaag nog contact met ons op voor een op maat gemaakt advies en ontdek de vele mogelijkheden voor uw duurzame energieopwekking.

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van zonnepanelen met de hoogste kwaliteit, zult u een perfecte installatie op uw dak krijgen. Zonnepanelen in Emmen, Zonnepanelen in Coevorden? Wij zullen ervoor zorgen dat de panelen zeer strak op uw dak worden gemonteerd. Wij vinden het niet alleen belangrijk dat we u helpen om de energierekening omlaag te brengen. Ons team gaat voor strakke en esthetisch verantwoorde montage, zonder zichtbare kabels aan de buitenkant. Dus geen gedoe met lelijke buisjes! Met onze panelen wordt duurzaamheid een feestje voor je dak én je ogen.

 

Uitleg werking panelen

Zonnepanelen werken op basis van het fotovoltaïsche effect. Ze bestaan uit zonnecellen, meestal gemaakt van silicium, die lichtenergie omzetten in elektriciteit. Wanneer zonlicht op de zonnepanelen valt, worden de fotonen in het licht geabsorbeerd door de zonnecellen. Dit creëert een elektrische spanning in de cellen, waardoor er gelijkstroom (DC) wordt gegenereerd. Vervolgens wordt deze gelijkstroom omgezet in wisselstroom (AC) door een omvormer, zodat het bruikbaar is voor uw elektrische apparaten en om terug te leveren aan het elektriciteitsnet. Op deze manier wekken de panelen duurzame en schone energie op, waardoor u kunt besparen op uw energierekening

De markt voor zonnepanelen biedt een breed scala aan merken, variërend van gevestigde namen zoals Hyundai en Jasolar tot nieuwere spelers zoals Jinko en Canadian Solar. De keuze van het merk is belangrijk, aangezien het de prestaties en duurzaamheid van het zonnesysteem kan beïnvloeden. Op deze pagina vind u een overzicht met verschillende merken. Panelen zijn op dit moment zéér voordelig. De prijs van een zonnepaneel is in Nederland nog nooit zo laag geweest!

U kunt bij ons altijd een offerte aanvragen, dit is geheel vrijblijvend. Wij komen dan wel even bij u langs om uw dak, de meterkast en de mogelijke plaats van de omvormer te bekijken. Ook kijken we natuurlijk samen met u wat de beste route van de bekabeling is! Zo komen we niet voor verassingen te staan!

Bent u op zoek naar zonnepanelen in Coevorden, zonnepanelen in Emmen en omliggende gebieden zoals: Aalden, Schoonebeek, Hardenberg, Sleen, Klazienaveen, Dalen, Nieuw-Amsterdam, Holsloot, Erm, Erica, Bedum, Ter Apel, Zwartemeer, Stadskanaal, Oranjedorp, Kropswolde, Witteveen, Hoogeveen, Gees, Dedemsvaart, Dwingeloo, Dalerpeel, Leek, Oosterhesselen, Dalerveen, De Krim, Steenwijsmoer of Slagharen? Dan kunt u op dezelfde dag nog op onze service rekenen! Voor regio’s buiten deze gebieden, zoals zonnepanelen in het Westland werken we in overleg en kunnen we mogelijk de volgende dag bij u langskomen.