Zonnepaneleninstallatie in Emmen

We hebben weer een zonnepaneleninstallatie in Emmen op een plat dak, met een esdec-onderconstructie, voltooid. Dit systeem bestaat uit in totaal zeven zonnepanelen en een Growatt-omvormer. De resultaten van deze installatie zijn ronduit indrukwekkend en hebben een significante impact op de energierekening van de klant.

De keuze voor zeven zonnepanelen op dit specifieke dak zorgt ervoor dat de energiebehoefte van de woning volledig wordt gedekt, wat betekent dat de energierekening nu op nul staat. Dit is een directe financiële besparing voor de huiseigenaar.

De esdec-onderconstructie is essentieel voor een veilige en stabiele montage van de zonnepanelen op het platte dak, en het Growatt-omvormersysteem zet de opgewekte gelijkstroom om in bruikbare wisselstroom voor het huishoudelijk gebruik.

Wilt u zelf ook een mooie installatie bij u thuis? Wilt u kosten besparen op uw energierekening? Of wilt u meer informatie over zonnepanelen en thuisbatterijen, klik HIER om contact met ons op te nemen.

Wilt u meer informatie lezen over thuisbatterijen voor uw zonnepanelen, klik HIER

Wilt u zelf ook een mooie installatie bij u thuis? Klik HIER voor meer informatie over zonnepanelen